Behandlinger

Book en tid


BehandlingerBeauty Angel


Mini Beauty Angel (30 min.)
Behandlingen starter ud med - Rens af ansigtet - Peeling - Activater cream - Beauty Angel lys - Cultivater - Afsluttende creamer Ønskes Beauty Angel maske ligges der et tillæg på 150,00 kr.
299,-

Your Angel Care (30 min.)
Med i denne behandling er der Beauty Angel maske som giver behandlingen en optimale effekt. - Rens - Peeling - Beauty Angel maske tilpassede hudens type - Beauty Angel afsluttende cremer samt solfaktor
399,-

Beauty Angel kur forløb (45 min.)
Kur forløb på 12 behandling, der rækker i 6 uger. Dette er for dem der gerne vil have fokus på et bestemt område på kroppen og vil helst have et helt kur forløb.
2199,-

Ansigtsbehandlinger


Nimue -SRC (75 min.)
Nimue SRC er en noget stærkere frugtsyre. Denne behandling er for dig der allerede er godt ind i hudplejeserien ‘’Nimue’’ samt godt ind i rutinen der hjemme med produkterne. For at kunne komme på denne nye SRC frugtsyre behandling, skal du være på FASE 2 i Nimue produkterne, hvilket er med til at give dig de optimale resultater for netop din hudtype. Kan også tages som kur forløb med 3-6 behandlinger med opstart med Bio Active’’. Fordele ved Nimue -SRC * Reducerer synligheden af mimiske linjer og rynker i ansigtet generelt, men også omkring øjnene, mund samt på hals og decollete. - Modvirker grov hudstruktur - Mindsker forstørrede porer - Behandler acne - Egnet til at mindske alle typer for hyperpigmentering, der er behandlingsbare - Ensarter hudens tone og giver udstråling - Her hører Beauty Angel med
825,-

Nimue thermal Detox (45 min.)
Detox behandlingen er for dig der har fart på i hverdagen. Denne behandling er effektiv hvori den giver dig virkning nu og her. Den boblende maske har flere virkninger: Dybderensende, detoxer, ilter huden, samt eksfolierer. Masken kan virke brændvarm på huden da den er ret effektiv, samtidig kan der forekomme rødme i huden dog falder den til ro igen efter et par timer - Mindsker urenheder og tilstopninger - Fjerner overskydende talg - Forfiner hudens tekstur - Mindsker porerne - Udglatter fine linjer. - Ensarter hudfarve og tone
499,-

Hudanalyse (30 min.)
99,-

Clinique Sahars ansigtsbeh. (120 min.)
Denne behandling er til dig der har alt for meget at se til i løbet af hverdagene og ønsker ren forkælelse. Behandling er den rene medicin til din sjæl. Med rolige omgivelser vil du kunne nyde hvert eneste minut. Clinique Sahars ansigtsbehandling, vil du kunne modtage en forfriskende og yderst vidunderlig behandling bestående af 2 gange afrensning som en modvirkning mod snavs og andre urenheder. Dette efterfølges af damp, hvor du vil kunne mærke en virksom afslapning. Dampen er til for at åbne hudens porer og klargøre huden til dybderens. Efterfølgende vil du få velvære massage som er med til at afspænde de ømme muskler, på ansigt og decoeltte. Maske der vil give din hud det sidste spark på føres. I denne behandling hører der retning af bryn. Til sidst får du lov til at prøve Beauty Angel lyset der vil give dig den optimale resultat. Derefter vil du blive påført forfriskende, dejlige cremer tilpasset din hudtype.
699,-

Your Glow (105 min.)
Your Glow er til dig der ønsker en stille og rolig start. Denne behandling vil efterlade din hud med en glødende effekt. Behandlingen starter ud med en afrensning, hvorefter du vil blive påført en peeling, der efterlader huden blød og afrenset. Herefter vil du blive tillagt damp for at åbne hudens porer. Du vil blive fornøjet med en massage til at helbrede de anstrengte muskler i dit ansigststruktur. Derefter får du en maske hvis formål er at yderligere afrense dine hudporer, hvor derefter kommer der Beauty Angel lyset for at give et endnu et boost til huden.
575,-

Teens Care (105 min.)
Teens Care er velegnet til dig med hudproblemer. Behandlingen fokuser på at rense ud i ansigtet. Med god vejledning og rådgivning vil vi sammen finde den rigtig vej til specielt din behov. Denne behandling, er til ALLE samt teenagere der vil kunne forære en ekstemt vidunderlig finish, hvor din hud vil efterlades yderst dejlig frisk og livlig. Behandlingen starter ud med en afrensning, efterfulgt med damp til at åbne dine hudporer. Dermed påføres en peeling for at skrubbe de døde hudceller for at afsløre en ny og frisk hud. Derefter vil der være en fokus på dybderens til at yderligere afrense din hud og gå mere i dybden. Selv i denne behandling vil du få Beauty Angel Lys. Herefter vil du blive tillagt afsluttende cremer tilpasset din hudtype.
550,-

Nimue Booster (105 min.)
Ønsker du en gennemgribende og effektiv metode til at tackle urenheder og pigmentforandringer? Så er Nimue frugtsyre 15% den løsning, du aldrig vidste, du havde brug for. Frugtsyre er med til at genvinde din hud så den ser og føles livlig igen. Det er muligt at få behandlingen som et kurforløb på 3-6 gange efter hudens type. Behandlingen starter ud med en dobbelt afrensning, en peeling, som vil fjerne de døde hudceller, herefter kommer fra damp til for at arbejde sammen med peeling, hvis formål er at åbne dine hudporer. Derefter påføres frugtsyren, som er kendt for at være modvirkende mod akne, urenheder og pigmentforandringer. efterfulgt af en forfriskende maske, der vil efterlade din hud dejlig blød og med et glødende finish. Som en afslutning på behandlingen, får du Beauty Angel lyset og herefter påføres cremer tilpasset din hud.
675,-

Voksbehandlinger


Overlæbe, hage samt hals (30 min.)
249,-

Baller (15 min.)
150,-

Voks af bryst (30 min.)
150,-

Armhuler (30 min.)
149,-

1/2 Ben inkl brazil (60 min.)
545,-

1/2 Ben inkl bikini (45 min.)
370,-

Bikini (30 min.)
199,-

Brazil 1. gang (60 min.)
499,-

Brazil 4 uger (45 min.)
390,-

Overlæbe (15 min.)
110,-

Hage (15 min.)
110,-

Overlæbe + hage (30 min.)
190,-

Ansigt + hals (45 min.)
275,-

Fingre (15 min.)
75,-

Næsehår (15 min.)
75,-

Næsehår i forb. med anden behandling (15 min.)
50,-

Arme (halv) (30 min.)
249,-

Arme (Hele) (30 min.)
320,-

1/1 Ben (60 min.)
400,-

1/1 Ben inkl. brazil (120 min.)
650,-

1/1 Ben inkl. bikini (75 min.)
465,-

1/2 Ben inkl. knæ (30 min.)
299,-

Bryn og vipper


Farvning af bryn og vipper inkl. retning (30 min.)
Husk at komme makeup fri!
225,-

Farvning af bryn inkl. retning (30 min.)
215,-

Retning af bryn (15 min.)
Brynene bliver altid vokset 2 gange og herefter tjekkes efter med pincetten.
130,-

Farvning af vipper (30 min.)
99,-

Retning af bryn i forb. med ansigtsbehandling (15 min.)
85,-

Farvning af bryn&vipper inkl. ret i forb. med ansigtsbehandling (15 min.)
Husk at komme makeup fri!
150,-

Lash Lift


Lash Lift m/u farve vipper (45 min.)
Dette er en behandling hvor du får permanet bukkede dine egne vipper. Lash lift holder i 6-8 uger. Du skal komme mascara fri, og først efter 24 timer efter endt behandling må du gør det daglige rutine angående påføring af make-up mm. Man må IKKE få Lash lift og spray tan på samme dag!
350,-

Lash Lift inkl. farvning af bryn og vipper samt ret af bryn (75 min.)
Man må IKKE få Lash lift og spray tan på samme dag!
450,-

Eyelash Extensions


Opfyldning af Eyelash Extension efter 3 uger (90 min.)
Dette er hvis man har fået Eyelash Extensions i en anden klinik end hos mig.
550,-

Nyt sæt single lashes (135 min.)
Med single lashes vil dine vipper se ret naturligt ud. Dine vipper vil komme til at se længere samt fyldige. Perfekt til specielle begivenheder. Single lashes skal fyldes op hver 3. uge, for at opbevare dem flotte og shinet op.
799,-

Opfyldning efter 3 uger (75 min.)
Hvis du ikke har fået påsat dine single lashes hos mig, vil jeg gerne vide dette. For er der gået mere end 3 uger er jeg nødt til at vurderer dem inden tiden. Ønskes der et nyt sæt, er du velkommen til at ringe/skrive for at aftale en tid. Nyt sæt koster 799,-
449,-

Aftagning af single lashes (15 min.)
125,-

Kropsmassage


Ryg massage (45 min.)
Behandlingen består af tør børstning af ryggen, rygmassage samt hovedbundsmassage hvis dette ønskes.
349,-

Relax Treatment (90 min.)
Navnet siger sig selv. I Relax Treatment bliver der fokuseret på ren massage. Det er bare med at læne sig tilbage og nyde at man bliver forkælet. Behandlingen består af rygmassage, afrens&peeling af ansigtet, decollette massage, hovedbundsmassage, tilpassede maske, og afsluttende cremer.
499,-

Spray tan


Spraytan (Hele kroppen) (30 min.)
FØR SPRAY TAN: - Eksfolier huden samme dag som din spray tan aftale. Anvend IKKE en scrub der indeholder olie. - Hårfjerning (voks/barbering) må udføres op til 24 timer før din spray tan aftale. - Undgå at påfører makeup, deo og andre hudplejeprodukter inden din spray tan aftale og påfører ikke body lotion 24 timer inden da dette vil skabe barriere for spray tan farven. - Bær mørkt løstsiddende tøj - undgå stropper og tætsiddende tøj. - Træning, dampbad osv er ikke tilladt efter din spraytan behandling.
250,-

Spraytan - Torsdagstilbud (30 min.)
FØR SPRAY TAN: - Eksfolier huden samme dag som din spray tan aftale. Anvend IKKE en scrub der indeholder olie. - Hårfjerning (voks/barbering) må udføres op til 24 timer før din spray tan aftale. - Undgå at påfører makeup, deo og andre hudplejeprodukter inden din spray tan aftale og påfører ikke body lotion 24 timer inden da dette vil skabe barriere for spray tan farven. - Bær mørkt løstsiddende tøj - undgå stropper og tætsiddende tøj. - Træning, dampbad osv er ikke tilladt efter din spraytan behandling.
175,-

Spray tan - ben (30 min.)
Være OBS på at det er kun benene der bliver sprayet i denne behandling. Ønsker du hele kroppen vælges der et af de andre muligheder. Alle de forholdsregler for hele kroppen gælder også her når der er fokus på benene.
150,-

CND Gelé negle - nyt sæt


Forlængelse med fransk kant (210 min.)
Være obs på at priserne er modelpriser og de vil stige løbende
449,-

Forlængelse - Neutral (180 min.)
Være obs på at priserne er modelpriser og de vil stige løbende.
349,-

Forstærkning - Neutral (120 min.)
379,-

Forlængelse med shellac farve (180 min.)
Være obs på at priserne er modelpriser og de vil stige løbende
399,-

Nail art (15 min.)
Glimmer, diamanter, folie 10 kr. pr. negle
10,-

Forstærkning - shellac med farve (135 min.)
Forstærkning på egne negle - Uden forlængelse
549,-

Gelé negle opfyldning efter 3 uger


Reparation af 1 negle (45 min.)
89,-

Opfyldning - Neutral (225 min.)
Jeg tager ikke imod kunder hvis negle er lavede et andet sted medmindre andet er aftalt. Her ligges 125,- oven i behandlingen hvis man ellers har fået lavede gelé et andet sted og vil have opfyldning hos mig. Ring og hører ad. OBS. Der vil være prisændring løbende, da disse priser er modelpriser.
299,-

Aftagning af gelé inkl mini manicure (120 min.)
399,-

Aftagning af gelé - i forbindelse med nyt (225 min.)
Husk at booke et nyt sæt gelé oveni denne behandling hvis der ønskes nyt på.
229,-

Nail art (15 min.)
Glimmer, folie, diamanter 10 kr. pr. negle
10,-

Opfyldning - shellac farve efter 3 uger (225 min.)
Jeg tager ikke imod kunder hvis negle er lavede et andet sted medmindre andet er aftalt. Her ligges 125,- oven i behandlingen hvis man ellers har fået lavede gelé et andet sted og vil have opfyldning hos mig. Ring og hører ad. OBS. Der vil være prisændring løbende, da disse priser er modelpriser.
379,-

Manicure


Aftagning af CND shellac (15 min.)
125,-

Nail art (15 min.)
Glimmer, folie, diamanter 10 kr. pr. negle
10,-

CND Shellac (60 min.)
349,-

CND Shellac med fransk kant (75 min.)
449,-

Mini manicure (30 min.)
Neglene files i form, neglebånd ordnes, fugt til hænder og neglene. Har du shellac eller alm lak på? Så skal dette tages af inden ellers bestilles en tid til aftagning af shellac ved siden af denne behandling!
249,-

Luxus Manicure (75 min.)
Vil du være ekstra fin eller bare trænger du til at forkæle dine hænder, så er denne lige noget for dig. Starter med peeling af hænder, neglene files i form, neglenebåndene ordnes, hånd maske samt let massage, afsluttes med håndcreme. Ønskes shellac, prisen 495,- Har du shellac eller alm lak på? Så skal dette tages af inden ellers bestilles en tid til aftagning af shellac ved siden af denne behandling!
349,-

Pedicure


Nail art (15 min.)
Glimmer, folie, diamanter 10 kr. pr. negle
10,-

Mini pedicure (30 min.)
Neglene files i form, neglebånd ordnes, fugt til fødder, alm lak efter eget ønske. CND Shellac i forb. med mini pedicuren tillægges 100,- oveni Har du shellac eller alm lak på? Så skal dette tages af inden ellers bestilles en tid til aftagning af shellac ved siden af denne behandling!
249,-

Luxus Pedicure (75 min.)
Luksus behandling til dine fødder når du gerne vil være ekstra fin. Starter med at fødderne bliver peelet, neglene files i form, negle bånd ordnes, fod maske samt let massage. Ønskes CND Shellac prisen 489,- Har du shellac eller alm lak på? Så skal dette tages af inden ellers bestilles en tid til aftagning af shellac ved siden af denne behandling!
375,-

Franske fødder med CND shellac (75 min.)
449,-
 
Åbningstider


 
Mandag Lukket
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lørdag 09:00 - 13:00
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk